7. mai 2024
Senior Software Engineer

SENIOR SOFTWARE ENGINEER

Bidra i utviklingen av fremtidens helseteknologi

Sted: Dybdahls veg 5 | 7051 Trondheim | Norge

Søknadsfrist: Fortløpende

Om Vitalthings

Vitalthings er her for å bidra til utviklingen av fremtidens helseomsorg. Vi leder an i utviklingen av teknologier og tjenester som muliggjør effektiv pasientovervåking og tidlig varsling av forverrede helsetilstander. Vi samarbeider med en rekke fremragende helsefaglige forsknings- og kliniske miljø for å validere teknologien til tilsiktet bruk.

Den forventede mangel på helsepersonell i de kommende årene understreker behovet for å implementere effektive og skreddersydde digitale løsninger som sikrer pasientsikkerheten. Ved å utnytte maskinlæring og kunstig intelligens tilbyr vi også helsepersonell verktøy som øker deres effektivitet og arbeidskvalitet.

Hvorfor velge oss?

Vår visjon er å forbedre folks liv. Vi sikter mot å øke livs- og helsekvaliteten for individer, øke pasientsikkerheten og forenkle hverdagsrutinene til helsepersonell. Å bygge nye digitale tjenester på toppen av vår unike datastrøm er et sterkt fokus i vår virksomhet.

Stillingsbeskrivelse

Som senior software engineer hos Vitalthings vil du spille en avgjørende rolle i utviklingen av banebrytende teknologi som direkte påvirker individets velvære og øker effektiviteten til helseorganisasjoner. Ved å utnytte data fra våre produkter, Somnofy og Guardian M10, vil du samarbeide med et mangfoldig team av eksperter for å levere nye tjenester til helsepersonell. Fra å designe skalerbare løsninger til å sikre dataens nøyaktighet og sikkerhet, vil du ha muligheten til å gjøre en forskjell i folks liv mens du bidrar til å løse helsesektorens utfordringer.

Ansvarsområder

  • Samarbeide med tverrfaglige team for å designe, utvikle og implementere innovative løsninger innen helseteknologi, med fokus på å utnytte mulighetene i vår kontaktløse pasientmonitor.
  • Utvikling av skalerbare og sikre programvareapplikasjoner, med fokus på ytelse og pålitelighet.
  • Gå i spissen for arbeidet med å skape nye digitale tjenester for helsesektoren, og infrastrukturen som kreves for disse.
  • Veilede nyutdannede ingeniører og bidra til den tekniske retningen for programvareteamet.

Krav til stillingen

  • Bachelorgrad i datateknikk, ingeniørfag, eller et relatert felt; mastergrad foretrukket.
  • Minimum 5 års erfaring med programvareutvikling.
  • Utmerkede problemløsningsevner og en lidenskap for å utnytte teknologi for å forbedre folks liv.
  • Vi bygger vår programvare ved hjelp av teknologier som Go, Java, Python, React, React Native, RabbitMQ, PostgreSQL, Docker, Kubernetes og AWS. Det er ikke et krav å være ekspert på disse. Vi tror at motiverte og dyktige ingeniører vil lære seg nødvendige teknologier.

Bli med på laget!

Hvis du er en erfaren software engineer med en lidenskap for helseteknologi og et engasjement for å forbedre menneskers liv, vil vi høre fra deg. Hos Vitalthings blir du en del av et team som former fremtiden for helseteknologi samtidig som du gjør en meningsfull forskjell for individer og samfunn.

Søknadsskjema

Vennligst benytt skjemaet nedenfor, og send inn din CV og søknad hvor du beskriver din relevante erfaring og motivasjon for stillingen.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Har du spørsmål vedrørende denne stillingen?
Kontakt vår CTO Torbjørn Morland på e-post: tm@vitalthings.com

nb_NONO