FORSKNING

Nøyaktig søvnanalyse med Vitalthings

Flere forskningsprosjekter har vist at Vitalthings Somnofy måler søvn på en uforstyrrende og svært nøyaktig måte. Somnofy er validert mot gullstandarden Polysomnografi.

Validert mot polysomnografi

Selv om polysomnografi er presis, krever det betydelige ressurser å engasjere søvnlaboratorier med mange kabler festet til kroppen. Dette kan forstyrre den naturlige søvnen. I kontrast til dette tilbyr Vitalthings Somnofy en enklere og mer naturlig søvnovervåking hjemme eller på institusjon, i kjente omgivelser.

Sammenlignet med PSG, er Vitalthings Somnofy nærmere denne gullstandarden for søvnmåling enn alle andre kontaktløse alternativer.

Ståle Pallesen
Professor og søvnforsker
Universitetet i Bergen
 

Nøyaktige data helt uforstyrret

Vitalthings Somnofy utfører detaljerte søvnanalyser kontaktløst, uten bruk av kamera. Den registrerer bevegelse, pustefrekvens, temperatur, lys, støy, og luftkvalitet, og bidrar dermed til en grundig analyse av søvnkvalitet.

Denne teknologien støtter søvnforskere med verdifull data for langtidsanalyse av søvntrender.

Mer om teknologien

Vitalthings Somnofy gir detaljerte innsikter i søvnmønstre ved å analysere variabler som søvnlengde, søvnstadiene lett-, REM-, dypsøvn og tidspunkter for innsovning og oppvåkning. Den måler også søvneffektivitet og søvnkvalitet gjennom beregninger som inkluderer Non-REM pustefrekvens og søvnfragmentering.

\

Helsedata

Kontaktløse sensorer måler kroppsbevegelser og pustefrekvens.

\

Miljøparameter

Registrerer endringer i temperatur, lys, støy og luftkvalitet.

\

Detaljerte søvnstadier med KI

Kombinerer data med maskinlæring og gir detaljerte søvnstadier.

\

Nøyaktig søvndatakvalitet

Støttes av publiserte og pågående søvnstudier.

Publikasjoner og valideringer

Gjennom grundig forskning, omfattende testing og tett samarbeid med helsepersonell og forskningsmiljøer, har vi dokumentert suksesshistorier og oppnådd forbedringer i pasientomsorgen.

+

Vitalthings Somnofy benyttes i flere store og små forskningsprosjekter.

Fellesnevneren er ofte at de har behov for et verktøy med høy presisjon som ikke er inngripende, med enkel administrasjon og kontroll. Dette gir en enorm fleksibilitet, så Vitalthings Somnofy passer derfor godt for forskningsprosjekter med barn og ungdom, voksne, eldre, eller for eksempel idrettsutøvere.

Nedenfor kan du utforske vår samling av publikasjoner og valideringer som bekrefter vår pålitelighet. Vi er stolte over å dele disse resultatene og vil fortsette å strebe etter å levere innovative løsninger som gjør en forskjell for brukere, helsepersonell og samfunnet som helhet.

Ta kontakt for en uforpliktende demo

Vil du vite mer om fordelene med Vitalthings Somnofy? Vi gir deg gjerne en demo tilpasset ditt bruksområde.

+
nb_NONO