3. november 2023
Vitalthings er ISO 13485:2016 sertifisert

Et viktig steg i satsningen på medisinsk teknologi

I en verden hvor teknologisk medisinsk utstyr spiller en stadig viktigere rolle i helsevesenet, er kvalitet og sikkerhet førsteprioritet. Det er med stolthet vi i Vitalthings kunngjør at vi har oppnådd ISO 13485:2016 sertifisering for kvalitetssikring av design, produksjon, distribusjon og salg av medisinsk utstyr og programvare gjennom medisinske enheter.

Hva Betyr ISO 13485:2016 sertifiseringen for Vitalthings?

ISO 13485:2016 er en streng sertifisering som krever en omfattende evaluering av et selskaps kvalitetsstyringssystem. For Vitalthings betyr det at våre prosesser, dokumentasjon og arbeidsflyter har blitt grundig revidert og vurdert for å sikre at de møter internasjonale krav til medisinsk utstyrsproduksjon.

Denne sertifiseringen er en forpliktelse. For våre kunder betyr dette at de kan være sikre på at produkter de mottar fra Vitalthings er designet og produsert i henhold til noen av de strengeste kvalitetsstandardene i verden. Det er en garanti for at vi tar pasientsikkerhet og kvalitet på største alvor. Vitalthings er dedikert til stadig forbedring og vil regelmessig overvåke og oppdatere våre prosesser for å sikre at vi alltid ligger i forkant av utviklingen i bransjen.

Sertifiseringen er en milepæl i selskapets historie, og et viktig steg i satsningen på vår medisinske teknologi.

Improving People's Lives
nb_NONO