12. april 2024
Heidi Blengsli Aabel blir kommersiell direktør i Vitalthings

Velkommen!

Heidi Blengsli Aabel er ansatt som kommersiell direktør i Vitalthings. Aabel har ledet og utviklet helseteknologiselskapet CheckWare i perioden 2008 til i dag. I denne perioden utviklet hun selskapet fra tidlig fase til et internasjonalt selskap med over 200 kunder i Norge, Sverige og England. Hun var også medeier i selskapet fram til dette ble solgt til EG november 2023. Aabel hadde før dette omfattende erfaring fra software bransjen med blant annet ledende stillinger i Fara og Visma.

Sammenfallende visjoner og verdier

– Jeg var ikke i tvil da tilbudet kom. Vitalthings er en svært spennende virksomhet med veldig kompetente og erfarne folk som allerede har bevist at de kan lykkes. Vi har sammenfallende visjoner og verdier, og det å jobbe med teknologi som har en direkte påvirkning på pasienters trygghet og sikkerhet, og samtidig er personellbesparende, gir virkelig mening, sier Heidi Blengsli Aabel.

Ressursperson i videre skalering

– Vi er svært glade for å få Heidi inn i teamet i Vitalthings. Vitalthings er i en meget spennende fase med stor global interesse rundt våre løsninger. Vi utvikler banebrytende, kontaktløs, medisinsk teknologi for pasient- og brukeroppfølging med stort potensial rundt trygghet, pasientsikkerhet og kostnadsreduksjoner. Løsningene muliggjør også et stort spekter av framtidige digitale tjenester, der maskinlæring og KI spiller en rolle. Heidi vil med sin erfaring og nettverk være en viktig ressursperson i arbeidet med videre skalering av selskapet, sier CEO i Vitalthings, Bård Benum.

God timing

– Jeg føler det er en veldig god timing og gleder meg til å bruke energien på et område jeg virkelig har troen på. Jeg liker fasen som selskapet står foran, med kommersialisering og internasjonalisering som fokusområder. Å være med å bygge og utvikle et selskap i sterk vekst trives jeg godt med. Vitalthings har framtidsrettede løsninger som skal håndtere utfordringer innen helsesektoren som både er universelle og globale. Vi vil definitivt kunne bidra til å øke eksporten av norsk helseteknologi, sier Aabel.

nb_NONO